We use cookies to give you the best experience. If you keep using the website you agree that cookies are used. Read more OK

Scandalbeauties

2 185 Followers
 

Bloggintervju med Ida Rainbow!

Friday 10 August 2018, 12:11

Den här veckan tar vi en pratstund med tjejen som tog Scandalbeauties med storm för mindre än ett år sedan när hon började blogga hos oss!

Hej Ida! Du har ju blivit väldigt populär hos oss på kort tid! Berätta lite om dig själv för dom som inte upptäckt din blogg ännu!
Jag är en glad, målmedveten tjej född 99 med ett BIGass & glimten i ögat Är väldigt äventyrlig och busig av mig. Lite smågalen. Bangar inte på att testa nya grejer. Som ni lär märka om ni börjar följa mig Bara bloggat här i ett halvår men trivs riktigt bra så ni lär få se mycket mer utav mig!

Vad får du oftast komplimanger för?
Min rumpa & mina ögon är det som jag brukar få mest komplimanger för. Även mina små, fasta, naturliga tuttar som många verkar uppskatta! Men tror det är mig själv i helhet & min utstrålning som gör så att folk tittar åt mitt håll när jag går förbi. Har min egen stil som jag alltid haft! För att inte glömma: Brukar få väldigt mycket fina kommentarer för mina gaddar

Vad har du för planer i sommar?
Mina planer i sommar är att helt enkelt inte ha någon plan. Ta dagarna som dom kommer och göra det bästa av varje stund! Det är så varmt detta år så utomlandsresan sparar jag tills i höst. Det enda som är spikat är att träffa massa sköna människor, en resa till Gotland, rida in hästar efter sommarbete & åka på ett antal spelningar med Takida! Även träffa några sköna brudar här ifrån SB

Berätta något om dig själv som få känner till!
Jag älskar att sjunga, speciellt rap/hiphop & det sägs att jag är duktig på det. Det är något som jag inte pratar så mycket om, och jag är ganska blyg om det, men drömmen finns ju där endå. Började skriva låtar redan i 8-årsåldern, och har faktiskt på senaste tiden börjat ta upp det igen. Vem vet, ni kanske får höra snart.

Om du blev strandsatt på en öde ö och bara fick ta med dig en sak vad skulle du ta med dig då?
Väldigt svår fråga.. vad jag än tog med hade det nog inte gjort någon speciell skillnad med tanke på att det är liv eller död det handlar om! Så jag skulle nog förgylla min tid där med en stor vibrerande dubbel-dildo med evighetsbatteri! Måste ju slå på stort

Sist av allt, vad vill du hälsa alla som följer dig här på Scandalbeauties?
JAG ÄLSKAR ER! <3 Ni får mig på bra humör med era fina kommentarer även dagar då jag mår sämre. Ni stöttar mig alltid & jag försöker ge tillbaka så mycket kärlek till er som jag bara kan! Ni är verkligen värda guld Utan er hade jag inte kommit såhär långt med bloggen som jag gjort under ett halvår. Känns så otroligt skönt & på något sätt bortskämt att kunna leva på något som man verkligen älskar att göra :) TACK!<3 Ser fram emot många snuskiga år tillsammans med er. Puss på er :* <3

Vi tackar Ida Rainbow så mycket för intervjun! Hennes blogg hittar du här!
54

In order to comment you need an account and an active subscription.

Bloggintervju med Hurricane!

Friday 3 August 2018, 12:00

Den här veckan har vi tagit ett snack med en väldigt vacker och unik tjej på Scandalbeauties: Hurricane!

Hej Hurricane! Berätta lite kort om dig själv för de som kanske inte har upptäckt din blogg ännu.
Hej! jag är en unik i mig själv då jag sticker ut ganska mycket, jag kör oftast all in och jag tar risker som kanske inte många vågar. Jag är även mig själv och på det sättet har mina följare lättare att känna sig bekväma.

Vad tänder du mest på hos en kille?
Jag tänder på män, jag har lite svårare att tända på killar så jag föredrar riktiga män. Du ska gärna ha en egen personlighet, glimten i ögat och ha nära till skratt - våga bjuda på dig själv. Sedan får han gärna vara lite kunnig kring världens alla ämnen, onödig fakta m.m kan jag tycka är intressant.

Vad får man se i din Premium?
Du får se det många andra inte vågar, offentlig sex, deep throat, inslag av bdsm m.m. Jag bygger ännu upp min premium och förnyar där så ofta jag kan, jag tar in mycket önskemål och har där inga problem att visa upp mig.

Vad har du för planer i sommar?
Mina planer i sommar är att umgås med min familj, fånga solens härliga strålar, ta mcturer med min fästman, besöka olika städer och göra det bästa av livet.

Vad är det bästa med att blogga på Scandalbeauties?
Det bäata med att arbeta här på scandal är att få vara sig själv, arbeta med sådant som ger större möjlighet till sitt egna liv, det ger lite variation från mitt andra arbete som är snickare inom byggbranschen. Sedan är det väldigt spännande att få in följarnas önskemål och att få göra dessa, det kan vara önskemål som jag tidigare inte tänkt på och kanske då får upp ögonen för.

Vilken kändis skulle du helst ha sex med och varför?
Ian Somerhalder, därför att han har den där mystiken i ögonen och en fallande personlighet.

Sist av allt, vad vill du hälsa alla som följer dig här på Scandalbeauties?
Vore det inte för er så vore inte bloggandet roligt, jag älskar att se när ni har kommenterat, när någon ny följare kommit etc etc. Det är ni som får mig att fortsätta, ni glädjer mig och ni ger en sådan positiv energi. Ni sitter mig varmt om hjärtat!

Ett stort tack till Hurricane för intervjun. Hennes blogg hittar du här!
65

In order to comment you need an account and an active subscription.

Bloggintervju med Tina Sinner!

Friday 27 July 2018, 12:50

Nästa tjej ut i vår populära intervjuserie är den extremt sexiga och syndiga Tina Sinner!

Berätta lite kort om dig själv för de som är nya på sidan.
Jag är en härlig tjej från Piteå från början men nu bosatt i Stockholm, mitt namn Sinner för att gillar jag att synda, göra saker man inte riktigt får eller förväntas göra. Jag slutar aldrig att överraska kan man säga. Är även en energi fylld tjej som man väldigt sällan har en tråkig stund med, bjuder mycket på mig själv och är väldigt sexistisk av mig i vardagen.

Vad har du för planer i sommar?
Svar: Jag ska jobba så mycket som möjligt. Men när jag väl har en ledig dag så kommer det bli strand häng, party och vilt sex.

Favoritställning?
Doggy med smisk och hårda tag, rawwr!

Vad tänder du mest på hos en kille?
En självsäker kille som vågar ta för sig är riktigt hett samma sak gäller när det kommer till tjejer! Och yes jag är bisexuell ;)

Vad är ditt galnaste sexminne?
Gjort en hel del galna sex grejer genom åren men något jag verkligen aldrig kommer glömma är när jag hade offentligt sex utanför en tingsrätt med mitt ex, var av en ordningsvakt jag träffat några gånger kommer gåendes och frågar om han ska hjälpa till att filma, jag svarar att jag redan filmar och han måste ha trott att jag skojade och att vi bara var lite kramiga. För han fortsätter fram till oss som fortsätter knulla mitt ute i det öppna. Hans min när han väl insåg vad som pågick va priceless och han försvann rätt fort! Jag skrattade så jag grät ^^ Videon finns på min blogg på sinnergirls ;)

Vad är det bästa med att blogga på Scandalbeauties?
Att få möjlighet att verkligen få vara sig själv och dela med sin av sina sexuella sidor till folk som uppskattar det man gör. Finns så mycket fördomar och hat nuförtiden.

Sist av allt, vad vill du hälsa alla som följer dig här på Scandalbeauties?
Vill säga tack för att ni låter mig göra något jag brinner för och ni alltid har varit så snälla och stöttande. Även om ni känner er långt borta från mig bakom era dataskärmar och mobiler så ska ni veta att varenda gång ni går in på min blogg, trycker på hjärtat, kommenterar eller köper material från diamanten så bidrar ni till ett leende på mina läppar och på så sätt är ni alltid med mig

Xoxo <3

Tack till Tina Sinner för pratstunden! Hennes blogg hittar du här!
27

In order to comment you need an account and an active subscription.

Bloggintervju med Moniz!

Friday 20 July 2018, 13:30

Den här veckan intervjuar vi Moniz som har blivit väldigt populär bland många av er på Scandalbeauties!

Hej! Kul att vi fick en intervju med dig. Berätta lite kort om dig själv!
Hej! Kort sammanfattat är jag är en trevlig, spontan tjej från Värmland. Blir 25 nu i Juli. Älskar musik, djur & fina kvällar med vänner:)

Du har en otroligt het kropp, hur håller du dig i så bra form?
Får ofta liknande frågor. Exempelvis hur jag tränar & om jag går på någon diet.. men har aldrig ens gått på ett gym. Klart man gör några situps/ squats ibland men hemligheten ligger nog i mina gener. Ett plus kan ju vara att jag bara äter nyttig mat. Inte för att jag måste utan för att jag helt enkelt inte gillar skräpmat & godis:)

Vad brukar du få mest komplimanger för?
Helheten faktiskt. Men såklart mina bröst & rumpa får många komplimanger;) Speciellt av mina fina följare här.

Berätta något om dig själv som inte så många känner till?
Svår fråga, finns mycket.. Så kan ta en vanlig sak & en lite knasig sak:)
*Är bra på att sjunga.
*Är så vig att jag kan lägga båda benen bakom nacken^^

Vad gillar du bäst, att få eller att ge?
Älskar att få, men inte bara för min skull utan för att killar tycker om att vara lite dominanta & se mig njuta, Fast självklart älskar jag att ge med, tror nog de flesta känner samma sak att det är en underbar känsla att få någon att må bra:)

Vad är bäst med att blogga på Scandalbeauties?
Det bästa skulle jag säga är att jag kan leva på något som faktiskt är kul. Att jag har den friheten att göra något jag trivs med & att det uppskattas så mycket:)

Sist av allt, vad vill du hälsa alla som följer dig här på Scandalbeauties?
Vill hälsa att ni är fantastiska. Tack för alla fina kommentarer & att så många av er följt mig ända från start. Jag hoppas att vi ses i framtiden på något event, kom & säg hej:) kanske sno en kram:*♡

Tack till Moniz för intervjun! Hennes blogg hittar du här!
36

In order to comment you need an account and an active subscription.

Bloggintervju med Emelieberg!

Friday 13 July 2018, 09:00

Idag tar vi en pratstund med den otroligt söta tjejen Emelieberg!

Berätta lite kort om dig själv för de som kanske inte har upptäckt din blogg ännu.
Jag är en snart 19årig tjej som älskar att umgås med med mina vänner och familj.

Vad har du för planer i sommar?
Planerna för sommaren är inte så stora faktiskt, mer än att jag fyller 19 så det blir väl litet firande med familjen annrs ser det nog lugnt ut!

Hur skulle din bästa vän beskriva dig?
Mina vänner skulle beskriva mig som väldigt snäll, galen och spontan.

Om en kille vill få till dejt med dig, hur ska han göra då?
Svar: oj de va en svår fråga, men han behöver vara snäll och älska att hitta på saker, vara rolig och spontan!😉

Vad är det bästa med att blogga på Scandalbeauties?
Det bästa med att blogga på scandal är att jag kan få vara mig själv, jag får göra min grej och alla här stöttar mig, sen så har jag fått väldigt många nya vänner genom bloggen!💖

Sist av allt, vad vill du hälsa alla som följer dig här på Scandalbeauties?
Ni alla vet hur tacksam jag är för allt ert stöd och kärlek som ni ger mig och jag hoppas att jag en dag kan gottgöra er nog! så tack o fortsätt gör din grej så får ni se mer av mig!

Vi tackar Emelieberg för intervjun! Hennes blogg hittar du här!
39

In order to comment you need an account and an active subscription.

Summer Meet Västerås!

Friday 6 July 2018, 16:15

Scandalbeauties är på plats på Summer Meet Västerås idag! Vi ses där!