We use cookies to give you the best experience. If you keep using the website you agree that cookies are used. Read more OK

Scandalbeauties

2 213 Followers
 

Besökartävling! 💰

Thursday 23 May 2019, 16:11

Besökartävling! 💰

De som drar in flest besök på sin bonuslänk from idag torsdag fram till midnatt på söndag 26 maj vinner:

1:a pris: 2000kr
2:a pris: 1000kr
3-5:e pris: 500kr
6-10:e pris: 5000 hjärtan
11-20:e pris: 2500 hjärtan

Du hittar din bonuslänk under presentsymbolen i din blogg. Den är unik för dig och det är alltså endast klicken på den länken som räknas. Att någon får andra besök till sin blogg t ex från topplistan eller annan reklam räknas inte in utan det är endast klick in på de unika bonuslänkarna som räknas.

Endast klick som kommer utifrån Scandalbeauties och Sinnergirls räknas. Poängen med tävlingen och bonuslänken är att få in nya besökare till sajten.

Vinnarna meddelas på måndag.

Tips på hur du ska använda länken:
- Dela på din Snapchat Story
- Dela på dina övriga sociala medier
- Dela i direktmeddelanden
- Ta hjälp av killar som kan hjälpa dig sprida länken
26

In order to comment you need an account and an active subscription.

Extra bloggutmaning!

Friday 10 May 2019, 14:44

Extra Bloggutmaning! Eftersom sommaren närmar sig så passar det väldigt bra med ett blogginlägg där ni berättar hur man ska göra om man vill ragga på er i sommar!

Detta är något som hundratusentals killar i Sverige drömmer om så varför inte ge dom lite råd? Ni som har kille kan ju berätta hur ni hade velat att dom gjorde om ni var singlar, om ni vill.

Lägg upp en video eller ett inlägg med text + bild där du berättar hur en kille på bästa sätt skulle göra för att ragga på dig på sommaren! Tagga inlägget med #sbsommar

3000 bonushjärtan om du gör utmaningen denna veckan.

Inte nog med det! 3000 extra bonushjärtan om du lägger ut en bild på dig i SB linne på snapchat som din händelse och har swipe-up länk till inlägget på Scandalbeauties.

Skicka skärmdump på din Snapchat story till help@scandalbeauties.com och skriv ditt bloggnamn så vet vi att du har gjort det.

Alla bonushjärtan betalas ut måndag nästa vecka!
67

In order to comment you need an account and an active subscription.

SB TJEJER TIPSAR!

Thursday 9 May 2019, 14:59

Läs SB tjejernas egna ord om hur dom vill bli charmade av er i sommar! https://www.scandalbeauties.com/flow?hashtag=sbsommar
37

In order to comment you need an account and an active subscription.

Sidan där du tjänar pengar på dina sexiga bilder och videos!

Tuesday 7 May 2019, 18:39

Ni som är inne här vet redan detta men det tål ändå att upprepas. Det är på Scandalbeauties man verkligen tjänar pengar på sina sexiga bilder och videos! Vi är det professionella och trygga alternativet både för dig som tjej och som kund!