We use cookies to give you the best experience. If you keep using the website you agree that cookies are used. Read more OK

Hemligamintkyssen

 

Lördag!

12 hrs ago

Så idag har jag varit iväg lite med mina syskon och har vart i stallet och alldeles nyss kommit hem och duschat och ska äta snart , sen kommer väl en kompis så ska vi umgås lite. Inga roliga planer för denna lördag utan vi tar det som det kommer helt enkelt!
Hur ser eran lördag ut?
Glöm inte kolla under diamanten 💎
Puss och kram snyggingar 😘
54

In order to comment you need an account and an active subscription.

Gooodmorgon!!

19 hrs ago

Tjena snyggingar , har vaknat nu efter att jag var ute en stund me kompisar men valde att gå hem sen😌
Tänkte på det, är det en sexig sak att jag gillar att få andra ( dvs killar) att njuta?
Tänkte då på en historia med en kille jag träffade ett par gånger och han hade kört mig hem men vi stod utanför bilen och rökte och så, han ville aldrig åka och han klagade om att de var kallt så jag stod och krama honom ett tag samtidigt som jag då hade min hand innanför hans byxor för att ”värma” Kuken ;)
Vi stod då alltså utanför mitt hus klockan 23/00 på natten och jag stod och runka av människan..😀 slutade dock med att jag skickade hem honom kåt för jag behövde gå in och sova för skulle upp tidigt dagen efter! Jag på något sätt tycker saker som att få andra att njuta är sexigt även om dem inte kommer utan det bara är lite mysigt!
Han tyckte det var väldigt mysigt och jag tyckte servar väldigt skoj och på Någotvis sexigt ( detta va de något år sedan ) men ändå en kul grej!
Glöm inte kolla under diamanten 💎
Puss och kram snyggingar
#sexystory
67

In order to comment you need an account and an active subscription.

Story time 🤩

one day ago

Så insåg nu att jag haft ett dåligt sex till som jag tänkte jag kunde berätta om 😂
Så det var min födelsedag och jag åkte iväg till en kill kompis som var ensam hemma och vi tänkte umgås. Eftersom det var min födelsedag hade jag druckit och han bestämde sig för att röka på, så de blev att han rökte och blev helt beng..
Efter typ 1h så bestämde vi oss för att vi skulle ha sex, borde inte haft det. Han hypa hela tiden om att han tror att han e för stor så att han inte skulle komma in i mig..
han kom in i mig utan problem faktiskt 😂 ( inte för att jag e så slapp som jag får det att låta)
Vi hade då sex i soffan en stund. Notera att denna människa jag låg med aldrig hade haft sex i en soffa förr så nu kan ju föreställa er hur de var..
sexet i soffan var så tråkigt så han bah men vi går upp så kan du rida mig i sängen. Så vi gick liksom upp på hans rum och skulle ligga men jag bah kände i hela mig att nej Wtf jag e inte kåt och inte ens våt längre. Så blev inget mer sex än typ 10 minuter i soffan vilket sög...
gick sen ner och la mig i soffan för att sova men satt istället vaken till 13 på dagen medan han sov, slutade med att min syrra kom och hämtade mig och sen dess har jag inte träffat den kompisen igen..
74

In order to comment you need an account and an active subscription.

Story time 😘

Thursday 16 January 2020, 16:46

Okej snyggingar, tänkte berätta de sämsta sexet jag varit med om som någon ville att jag skulle berätta. Meeen först : vad har jag gjort idag?
Jo jag cyklade iväg till stallet och fixade allt med boxen sen se på fan, jag red min häst också och de va ett tag sedan 😱 hon var väldigt duktig, har kommit hem och ätit och nyss duschat medan jag skriver denna text 😘
Anyway back to story time:
Så jag skulle träffa en kille jag inte hade träffar förr, så min syrra körde mig till ett köpcentrum där han sen skulle hämta mig efter han hade jobbat , gick runt där i typ 2 h 😴
Vi skulle hem till honom och dricka och ta de lugnt eftersom de va första gången jag träffade honom så vi åkte hem till honom och jag fick en flaska vin medans han drack öl och massa annat som jag inte dricker. Han syrra kom hem typ 2h senare ( han är född 95 men bor fortfarande hemma) och hon hade köpt grönt som dem skulle röka, jag var lite halv full och ville också testa röka men inte visste jag att hon hade ungefär 3gram och jag endast rökt 0,5 innan..
Jag blev helt borta och la mig i soffan och spydde. Efter någon timme så hade jag kommit upp i sängen och låg där istället och så kommer då denna killen också så jag trodde vi skulle sova, men som jag är så ligger jag alltid och teasar lite innan man sover så de blev ju så att vi hade sex ( om man ens kan kalla det sex) han hann då stoppa in den, in och ut 3/4 gånger sen kom han och jag kände knappt att hans kuk va där liksom. Han gick sen ner och skulle röka så jag gick också och rökte. Sen efter de skulle vi sova, trodde jag.. Nej då ville han ligga igen och fråga mig inte varför jag gick med på det ännu en gång, men de va ungefär samma sak 3/4 gånger in och ut sen kom han igen och sen somna han...
Ja men de va en av dem sämsta gångerna jag haft sex haha, hoppas de ändå va lite kul att läsa !
Glöm inte kolla under diamanten 💎
Puss och kram snyggingar
25

In order to comment you need an account and an active subscription.

Tisdag

Tuesday 14 January 2020, 21:44

Idag har jag varit i stallet, cyklade dit och tillbaka eftersom min bank inte fungerar och jag inte kan köpa buss biljett eller så..
jag mockade och gjorde hästis ren och fin, imorgon tror jag att det blir lite ridning, ska också ta in hästarna imorgon Woho... ( inte så kul faktiskt )
Utöver det har min dag varit extremt lugn och skönt
Hur har eran dag varit ?
Ps. Glöm inte kolla under diamanten 💎
Puss och kram snyggingar
121

In order to comment you need an account and an active subscription.

Måndag

Tuesday 14 January 2020, 03:06

Sååå idag har de hänt en hel dej grejen samt att polisen spärrat mitt bankkonto och jag blev sur över de och knäckte mitt kort ..😂
Iaf nu tänkte jag sova eller något sånt om man nu kan liksom.
Hoppas er måndag varit bra.
Snart kommer de mer under diamanten och nyare inlägg här ;)
Glöm inte hålla koll under diamanten och på vanliga sidan 😘
Puss och kram snyggingar