We use cookies to give you the best experience. If you keep using the website you agree that cookies are used. Read more OK

B16c752bdaaec203ae0f0498e5698941
Cf257fd503a7ee27f9ce98ddec680867

Michelle Larsson

6 474 Followers
 

Jobb 🙅🏼

one day ago

Snart är det dags för mig att ta mig till jobbet.. Har min jobbvecka nu som innebär att jag jobbar dygnspass idag, börjar på morgonen fredag-lördag och söndag-måndag. Jag måste erkänna att jag har det väldigt väldigt bra med ledig tid även om det känns som om min lediga tid aldrig räcker till iallafall. Haha kanske låter lite konstigt för er som bara är lediga på helger men mitt liv är det så otroligt mycket som måste göras helatiden och är det inte måsten så är det alltid saker jag gör iallafall.. Det är inte riktigt min grej att inte göra någonting.. Bara ibland.

Jaja nu är det dags att dra sig..
Hoppas ni får en toppen vecka ❤️
Dot
Dot

Love this

62 Loves

In order to comment you need an account and an active subscription.

Tidig morgon 💁🏼

one day ago

Ja idag kan man lugnt säga att jag var uppe före tuppen iallafall! Haha!!
Ingen sovmorgon men vad gör det!

Har precis varit och lämnat mr H på tåget och rastat Zasha. Han brukar få gå den lilla biten till tåget men jag skulle ju ändå rasta zasha och området är bra där..
En cyklist höll på att krocka med oss när vi gick och rastade Zasha men som tur var han ju killen bromsa och åka åt sidan.. Fick lite puls där att han skulle cykla på min bebis 😂

Nu tänkte jag byta sängkläder som jag gör en gång i veckan men igår kväll orkade jag inte så får göra det nu..

Pussar ❤️
Dot

Love this

59 Loves

In order to comment you need an account and an active subscription.

Middag och bio mys ❤️

2 days ago

Igår kväll så kom mitt älskade underbara ex med sin nya dejt och käkade lite och drack lite drinkar sedan gick vi ut på bulls tog en drink och sedan blev det bio. Sååååå mysigt var det!
Mitt ex nya typ dejt eller vad man ska säga.. Hon är iallafall riktigt trevlig och mysig. Vi kommer otroligt bra överens och faktiskt den ända efter mig som jag gillat från mitt hjärta. Haha dem andra precis som mina ex efter honom har bara varit kräk och äckel.. Haha!!! Aja det är skönt att det fungerar såååå bra eftersom vi har en speciell djup relation till varandra så måste de nya som kommer in acceptera den då det blir dem som vi väljer bort i slutändan isåfall om det skulle vara ett problem. Svårt att hitta en sån människa som Daniel så man får vårda varandras små hjärtan för att hålla fast vid varandra.

Nu ska här byggas lite Ikea möbler och för mig blir det lite jobb grejer också..

Hoppas ni haft en bra helg!

Pussar ❤️
Dot