We use cookies to give you the best experience. If you keep using the website you agree that cookies are used. Read more OK

B16c752bdaaec203ae0f0498e5698941
Cf257fd503a7ee27f9ce98ddec680867

Michelle Larsson

6 692 Followers
 

torsdag

Thursday 12 January 2017, 15:55

152

Sluta eller stanna?! 🌍

Sunday 8 January 2017, 13:34

Hej på er kära läsare och följare! Jag vet att endel har saknat mig här. Många som säkerligen blev glada av att plötsligt märka att mina inlägg bara poff slutade dyka upp här. Men nu är det goda nyheter! Jag kommer att fortsätta här iallafall trots min långa paus i funderar på om jag ska stanna eller gå vidare och bort från detta livet som "glamourbloggare". Det är trots allt mycket halvnaket osv men vet ni vad, ni som hatar. Jag ÄLSKAR kvinnokroppen och jag har bestämt mig för att börja älska mig själv igen och dela med mig utav det. Jag har fått väldigt många mejl angående "avsked" typ. Många som följt mitt liv i år. Tack för alla fina mejl det är otroligt roligt att läsa om allt fint ni skriver! Jag har tyvärr inte svarat någon men hoppas på nöjda skrivare här nu när jag bestämt mig för att vara kvar. Så ni som kommer att följa mig här.. Jag kommer att lägga upp nästan enbart VIP inlägg för er som vet hur det funkar. Några texter kommer inte längre finnas då jag enbart kommer att fokusera på materialet nu en tid.
Jag tror jag fått med det viktigaste som jag velat förmedla så nu är det bara att hålla utkik!

Pussar ❤️
114

Äventyr 😁

Wednesday 14 December 2016, 01:16

Jag älskar lite bus i vardagen och igårkväll så var det riktigt roligt! Tror inte jag skrattat så mycket på evigheter! Mr H följde med på en lång promenad.. Vi ser massa granar och han säger.. Men vill du inte ha en gran? Hahaha och jag knäpp som jag är säger att JAA vi åker och tar en gran ikväll/inatt.. Eller nää usch vart ska jag ha den äns.. Men självklart slutar det med att vi gör det iallafall. Eller han och jag står och skrattar.. Haha!! Så med det sagt så.. Här är min stulna gran! Haha!!

Puss och godnatt ❤️
Dot
Dot