We use cookies to give you the best experience. If you keep using the website you agree that cookies are used. Read more OK

H ultra
41621d1099a5a34ed4c1498253e77055

Michelle Larsson

5 884 Followers
 

Snuskiga bilder/videos ☠⛓🔞

one day ago

Ja som ni alla säkert redan vet så ÄLSKAR jag att filma och ta kort när jag har sex osv! Det är såååå sexigt och gör det extra skönt typ haha!! Så med det sagt så tänkte jag ha lite extra billiga priser för videos/bilder i diamanten och privata meddelanden sååååå passa på nu och skicka iväg förfrågningar! Eller skriv vad ni vill ha så ger jag priserna!
Puss ❤️
Dot

Love this

75 Loves

In order to comment you need an account and an active subscription.

Sov gott ❤️

Tuesday 23 August 2016, 23:23

Dot
Dot

Love this

58 Loves

In order to comment you need an account and an active subscription.

Fuckboy vs goodboy?

Tuesday 23 August 2016, 11:36

Senaste året har jag som ni vet varit singel. Mycket på grund av att jag bara träffat den sorten av män (pojkar) som kallas fuckboys haha!! Alltid när jag väl träffat en bra kille så har jag haft så sjukt kul med han som är fuckboy så den killen jag egentligen borde välja framför fuckboyen har jag liksom automatiskt valt bort omedvetet men ändå medvetet.. Helt sjukt hur det kan bli så! Varför blir det alltid så? Det frågar jag mig själv varje dag! Förut så brukade jag ha långa förhållanden men nu!? Jag blir bara skrämd av de killarna som vill något super seriöst eftersom jag blivit helt fuckad en gång. Killar har fått mig att inse att jag kanske gillar mer tjejer iallafall och dessutom så är tjejer mycket sexigare än killar haha!! Aja en sak är säkert och det är att både bra och dåliga killar finns men åndå blir man aldrig nöjd dålig som bra.. Alltid nått fel!
Puss på er ❤️
Dot