We use cookies to give you the best experience. If you keep using the website you agree that cookies are used. Read more OK

0bed92c68ecf4deca2497c7584bb3991
54ee3829190fce34750f809b6bd37c7a

Rosie

7 204 Followers
 

onsdag

18 hrs ago

hard nipples :O
58

In order to comment you need an account and an active subscription.

min dag!

19 hrs ago

godmorgon babes. idag ska jag göra massa saker. måste upp äta frukost ut och träna, in till stan, sen åka till ett gym som min vän jobbar på och lämna en sak, sen ska vi två luncha, sen åka till en resebyrå och fråga om lite saker, sen till slottskogen träffa min sis sen hem ta bilder, och sen ska jag
fortsätta att skissa på underkläder, plus designa tröjor, komma på motiv, komma på hur jag vill att allt ska se ut. Äntligen går en av mina drömmar i uppfyllelse.

Behövs en rejäl frukost för att orka med denna dagen :D

puss
32

In order to comment you need an account and an active subscription.

idag! lärdom och fel mat

one day ago

Hej bloggen, idag har jag varit och tränat lite lätt, måste vara försiktig nu efter operationen, en vän till mig kom också förbi idag och ville prata ut såklart man ställer upp. Försöker alltid finnas där för mina vänner fast att jag har mycket annat att göra. Jag har också blivit lite kär i en kille :) men jag är fortfarande singel och så men jag har bara fått ett litet intresse för en kille så det är kul =)

Ni skulle sett, jag försökte göra en ny maträtt idag, en av mina vänner gjorde en sån god linsgryta så skulle jag såklart testa på detta själv hemma, så jag köpte kokosnöt fett? grönsaksbuljong broccoli linser, och majs. sen blanda jag i nudlar och sen dom där vegg hump något. MEn tyvärr blev det inte alls lyckat haha vet inte varför men tror det var för att jag blanda ner den vegg grejen som fanns massa sås och smak på. Det enda jag kan laga är goda pannkakor, god pasta med pastasås, mozzarella rätter, sallader, sen gör jag god svampsås med grädde. Men allt annat är jag inte så bra på.


Iallafall vet ni! idag insåg jag att en kille jag tänkt mkt på inte alls är bra för mig. Hur kunde jag vara nyfiken på honom förr? :/ coolt att man vaknar på det sättet.

Har fått gjort en del idag iallafall.

sov gott mina prinsar <3
Dot
27

In order to comment you need an account and an active subscription.

tisdag

one day ago

do you dare ? ;)
34

In order to comment you need an account and an active subscription.

tisdag

one day ago

my grey hair is slaying
Dot