We use cookies to give you the best experience. If you keep using the website you agree that cookies are used. Read more OK

451a9c21f98fafe8c7cde70ebc8977a8
Image

Nathalie Silver

 

VIP video

6 min ago

Älskar att smeka mina bröst! 😍
5

In order to comment you need an account and an active subscription.

Det här visste ni inte om mig

36 min ago

- Jag är asrädd för ankor och såna där jävla änder som driver omkring vid åar.

- Jag hatade alla lärare på högstadiet och dom hatade nog mig minst lika mycket. Blev avstängd från vissa lektioner för att jag inte tålde den läraren och vid ett tillfälle fick jag och mina kompisar ha en special-lektion med en elevassistent i ett annat klassrum för att vi vägrade att sätta foten i klassrummet när den här läraren var där. Ganska illa...

- När jag och min första pojkvän började bråka en gång på fyllan så la jag mig för att dö i en snödriva. Bra tänkt 👌🏼

- Jag har övernattat i en kaninbur en gång. Hur jag nu kom på den idéen...

- Jag tror att alla jag möter ute är onda så jag är sällan typen som går att småsnacka med på ett tåg typ. Stay away 😂

- Jag är sjukt kräsen när det kommer till killar.

- Jag gillar inte muskler. Så ni som känner er träffade kan sluta skicka spännisbilder på era nakna överkroppar! 😉 Hellre lönnfet än muskelpaket asså.

- Jag är jävligt högljudd i sängen, och jag går igång ännu mer om jag blir hyschad 😍 Om jag ändå kunde räkna dom gångerna jag fått en kudde tryckt över munnen haha 👅

- När jag var 14 år snodde jag min bästa kompis pojkvän. Smart drag...

- Sommaren 2007 var jag packad varje dag i två månader. Standard var att dricka öl på altan, lyssna på drängarnaoch sen cykla till Statoil mitt i natten för att köpa en jävla varmkorv och sen cykla hem och sova...😏

- Fick smeknamnet Tutt-Natta när jag slet av mig kläderna och fyllebadade mitt under en fest med halva stan. Det var innan silikon-tiden.

- Min kändis-crush jag hade som liten var Jamie Meyer som medverkade i programmet Popstars (typ dåtidens idol). Fan va kär jag va haha!

- Jag åkte fast för fylla på fritidsgården när jag gick på högstadiet. Försäkrade alla om att jag faktiskt bara hade druckit en halv 2,25 % cider till maten. Om jag ändå inte hade osat så mycket vodka ur munnen..

- Polisen hämtade mig i ett dike efter en blöt kväll på krogen. Efter några väl valda ord ur min mun vad jag tyckte om dom så stuvade dom in mig i bilen och körde mig och min kompis till hennes bror. Inte så populärt...

- Jag är livrädd för åskan!

- Blev drogad på en bar i Stockholm City en gång och vaknade upp i en lägenhet i utkanten av Västberga. En bra bit utanför stan. Fan det kunde slutat illa..

- Dumpade en av mina bästa kompisar när han var otrogen mot sin flickvän. Nej, jag är verkligen emot otrohet!

- Plankade in på Mantorp Park på somrarna och festade på campingen med 40-åriga danskar. På hemvägen snodde vi plattvis med öl ur bagageluckor som folk glömt låsa.

- Jag tjurade en hel vecka under en semester i Turkiet med familjen. Ville hellre va hemma. Hur fan tänkte jag där?

- Jag kan vända nästan alla meningar till något snuskigt 😈 Fin på utsidan, grov i munnen asså 😏

- Jag fick utegångsförbud en gång när jag slängde en disktrasa i ansiktet på min pappa.

- Hade 2 undulater och 2 kaniner när jag växte upp. Alla va bögar och satte på varandra i omgångar.

- Blev osams med pappa när jag övningskörde. Slutade med att jag klev ur bilen mitt på vägen och lämnade platsen.

- Jag är en hycklare haha, säger alltid åt mina vänner vad dom inte ska göra och så gör jag det alltid själv istället. Rädd om mina vänner, inte så rädd om mig själv 😏

- Jag är riktigt dominant av mig, dock vill jag va jävligt undergiven när det kommer till sex 😉

- Jag hade på mig trippla bh-ar när jag var13 för att brösten skulle se större ut. Det var då jag kom på att jag ville göra silikon och börja jobba som strippa.

- När vi fick en ny lärare på gymnasiet slog alla tjejer i klassen vad om vem som kunde få omkull honom först. Säger inget mer haha

- Fick VG på ett prov en gång när jag hade kopierat en hel uppsats rakt av från nätet. Medans läraren stod bakom mig och tittade på. Han va nöjd med min insats och det var ju bara att tacka och ta emot.

- Jag smällde till min kompis rakt över käften för en godisbit när vi va på ungdomsmottagningen. En godisbit...

- Fick skjuts hem från krogen av en postbil när jag fyllde 19.
Dot
Dot
Dot
Dot
Dot
Dot
Dot
Dot
Dot
29

In order to comment you need an account and an active subscription.

In order to comment you need an account and an active subscription.

Vill du festa med mig?

7 hrs ago

Då ska du hänga med på X-Cruise!!!

11-13 Maj är det äntligen dags för nästa resa! Vårens största partykryssning cruisar den här gången mellan Stockholm och Riga. Vi har med oss ett gäng grymma dj's och såklart härliga artister och det kommer även bli nostalgi när vi slänger upp BYZ och DR BOMBAY på scenen! 😁

Ta med dig ett gäng schyssta polare eller så bokar du helt enkelt en ströplats och åker ensam. Du kommer träffa många nya människor så du behöver inte oroa dig över att bli ensam liksom.
Jag åkte alltid ensam på mina första resor när jag började jobba med detta. Man fick ju bara hålla tummarna för att man fick dela hytt med några vettiga personer haha. Och vet ni vad? Idag är dessa personer mina absolut närmsta vänner! Det hade jag fan aldrig trott! Så man vet aldrig vad som kan hända om man inte vågar chansa! Man lever bara en gång, så nu kör vi!

(FYI: Många tror att det bara är 18-åriga studenter som åker på våra resor, men vi har faktiskt en medelålder på 23 år och våra resenärer är allt från 18-40+ så det är väldigt blandat, vilket vi ju tycker är jättekul!

Sen måste jag flika in att x-cruise inte går att jämföra med vanliga kryssningar som t ex Silja Line arrangerar. Det är så mycket mer drag och alla vill festa och ha kul tillsammans. Stämningen är liksom på topp hela tiden och det resulterar ju såklart i en mycket minnesvärd resa! 😁👍🏼 Hela båten gungar och det är bara att välja och vraka bland alla hyttfester om man så önskar haha! )


Boka din hytt nu innan det är försent. Vi har bra tryck på försäljningen nu så vänta inte till sista minuten, då kanske du missar din chans. Det har faktiskt varit så att biljetterna tagit slut helt och folk kom till hamnen och köade för att försöka få tag på biljetter där!

Besök oss på Facebook eller gå in på xcruise.se för att boka din biljett. Och du får hemskt gärna ange mitt namn som referens vid bokningen.

Hoppas att vi ses ombord! Det kommer bli sjukt kul det här! 😎
Dot