We use cookies to give you the best experience. If you keep using the website you agree that cookies are used. Read more OK

 

Hårdare än såhär kan det också bli

Thursday 27 April 2017, 04:12

I hårda tider ska man va tuffare och mer fokuserad än nånsin - låta känslorna få vänta tills det är lugnt och över och tänka strategiskt och ha varje steg förberett så inget kan fälla en hårt.

Sådär gör djur när de kämpar för föda m m de lägger sig inte ner och gråter och tror att de blir matade av andra djur tills födan serverar sig själv.

Och så är livet för mig och ju mindre kontroll man har desto mindre stöd finns där och desto mer gnagare, hyenor eller virus kommer in istället. Så är mitt liv.

När jag precis såg lite ljus och kände mig lugn nu nyligen så fick jag ett till slag i magen nu och denna gången vill bara tårarna spruta och hjärtat gör ont men jag svalde allting och tänkte nej jag ska vara tuff nu mer än jag nånsin varit och lära mig behärska känslorna som försvagar mig och vill sluta orka.

Vi är inte bättre än djur de är bara mindre komplexa än oss. Våra liv går i princip ut på samma sak. Skapa trygghet och skydd emot faror.

Så jag svalde. Och jag klagar inte för då hade jag lättat på mitt hjärtas smärta ist som jag sväljer.

Visste inte jag låg i krig för ens jag insett nu vad som hänt när jag slutade kriga. Men det gör jag och alla andra. Vi måste kriga mer eller mindre än varann varje dag mot trygghet och inte ta för givet en dag att tryggheten är garanterad. Inte tänka att det är så hemskt och orättvist för det är bara och svälja.

Hur ont det än gör.
19

In order to comment you need an account and an active subscription.

I got 99 problems but a bitch aint one

Wednesday 26 April 2017, 15:41

Hej på er

Ska inte klaga på något särskilt idag. Nu skall jag söka jobb igen och det är för att jag behöver ett jobb i systemet men ska studera till augusti och göra färdigt min gymnasieutbildning med matematiken.

Just nu e jag på ett labb i min vårdcentral och skall lämna ett prov för att jag precis fått en penicillin kur mot en vanlig urinvägsinfektion. Tråkigt tråkigt snack. Som jag sagt förr är inte jobb jag inte äkskar något hållbart för mig men får bita i det sura äpplet och försöka igen. Har jobbat med allt från servitris till försäljare på Tele2 innan. Denna gången söker jag mig in på receptionstjänster främst. Och matematiken kommer jag att ta på distans antagligen.

Ja... har hemskt ont i min nedre del av ryggen Haha (skulle ju inte klaga).

Skickar med en bild tagen i denna stundens hetta ;) älskar kappan visst är den snygg hehe

Kram
Dot
27

In order to comment you need an account and an active subscription.

måndag

Monday 24 April 2017, 18:52

💎 besök diamanten
31

In order to comment you need an account and an active subscription.

måndag

Monday 24 April 2017, 18:39

Helt oretuscherad från filter

In i diamanten baby's 100 procent naturlig milf
31

In order to comment you need an account and an active subscription.

Diamanten

Monday 24 April 2017, 17:32

Alla som inte besökt mina diamanter gör det nu

💎💳

Det finns två 💎💎
15

In order to comment you need an account and an active subscription.