We use cookies to give you the best experience. If you keep using the website you agree that cookies are used. Read more OK

 

STHLM DEL 3 - SKOGEN

3 hrs ago

Om det är något jag verkligen måste berätta med Stockholms resan så är det skogen, den här jäkla läskiga skogen alltså som driver mig till vansinne varje gång jag ska gå ut med hundarna de morgnar morsan ska få sova ur tycker jag. Haha gick denna gång så långt att jag har tvungen att väcka ****** för att för ja med mig sista svängen för jag blev så himla skraj när jag gick där.
Den här gången gick jag lite annan väg ovh ville se lite annat, det finns ju xoslå så himla mcyekt fina stigar där så tänker varför inte.
Så när jag går på den här stigen så fryser hunden bara till och iakttar. Tycker jag också hörde något ljud i skogen och när jag tänker efter på det så hörde jag inga fåglar heller. Det var helt jävla tyst. Klart jag står helt tyst och vara lyssnar och blir nojig så jag börja gå tillbaka mot lägenheten när jag tycka höra som ett steg. Fan vad jag sprang!

Det var då jag väckte * och bad han följa med mig ut lol. Han tyckte ju såklart artvdrt var skit jobbigt för han var så himla trött också men som det visade sig så tyckte han också det kändes obehagligt, sen vet jag inte om jag också råka noja han extra när jag babbla om det jag tycktes höra innan. Klart han tyckte att vi skulle gå dit och jag ville inte det först men gick med på det sen.
Han går framför mig och så hör vi båda steget. Vi stannar till och kollar runt när ett till steg ko mer efter ett annat och tycks gå fortare hela tiden och närmre mot oss ?
Vi båda tyckte det var så äckligt så vi började gå bort sakta tills ett rådjur kommer förbi i flygande fart och skrämmer oss båda så vi står där och nästintill pissar på oss 😂😂😂

Fyfan! Det var som plockat från en jävligt äcklig skräckfilm alltså! Fyyyyyfan... Det är så jävla sällan jag blir så där rädd så ni anar inte vilken grej det är alltså att nästintill pissa på sig 😖😂😂 shit...

Inte på tal om allt hittade jag en riktigt cool pinne där också...well..
Dot
Dot