blog here
Nyagirloftheweek

Caroline Martinsson

Följ min vardag som dansare och modell! Delar med mig av plåtningar, resor, mitt privatliv och galet heta bilder på mig och mina vänner ;) Kontakt: [email protected] Instagram: Carolinemartinsson

Dagsformen ;)

Sunday 15 March 2015, 23:59

Killen gillar att ta kort, vilket jag aldrig har något emot ;)

Love this

76 Loves

Super sexy sunday

Sunday 15 March 2015, 23:58

Hoppas ni gillar att jag vip-bombar er, har unnat mig nakenmys HELA kvällen verkligen, och självklart delar jag med mig :* Både jag och Robin har jobbat hårt hela veckan från morgon till kväll verkligen så idag var vår enda lediga dag, så vi har hälsat på hans föräldrar och hjälpt dem lite under eftermiddan. Vid 5-tiden åkt jag till meditationen på Yogaskolan, riktigt skönt och välbehövligt som vanligt.
Nu under kvällen gjorde jag en stor vegetarisk lasagne (har fortfarande matkoma), slängde av mig kläderna efter det och ja, resten ser ni ju i bilder ;)

Imorn ska jag be baby att ta lite porriga bilder på mig i min arbetsoutfit, det tror jag verkligen att ni kommer gilla ;D

Love this

77 Loves

Gillar ni när det väller över?

Sunday 15 March 2015, 23:58

Som ni kanske märker så tycker jag att dehär greppet är riktigt nice, hope u like it too ;)

Love this

69 Loves

Always taste better after sex...

Sunday 15 March 2015, 23:57

Har ni smakat det här eller? Förr var det efter-sexet-ciggen men ja det här är liite godare ;D

Love this

62 Loves

Intas bäst efter ett stort spett ;)

Sunday 15 March 2015, 23:57

Njuter av en stor påse med godis som Robin köpte förut, smakar extra bra efter att ha intagit ett stort stycke kött! Är ju vegetarian så ni förstår säkert vilket typ att kött jag menar ;)

Love this

58 Loves