blog here
Nn Dk
Nyagirloftheweek

Caroline Martinsson

Följ min vardag som dansare och modell! Delar med mig av plåtningar, resor, mitt privatliv och galet heta bilder på mig och mina vänner ;) Kontakt: [email protected] Instagram: Carolinemartinsson

Mmh smack it

one day ago

Lördagsgodis, både för er och någon som snällt får mumsa i sig senare ;)
Ska ner på stan nu men skriver mer sen!

Love this

70 Loves

Friday <3

Friday 27 February 2015, 23:59

Skönt med fredag eller vad säger ni?
Kör en hemmakväll och bara tar hand om mig själv, äter massa godsaker, gör peeling och smörjer in mig så att man blir sammetslen, städar lägenheten osv. Så här såg jag ut för en stund sen, skönt att självtorka och kunna gå runt naken hemma, haha ;D

Love this

69 Loves

You gonna love this one

Thursday 26 February 2015, 04:50

Nu ligger jag äntligen i sängen, har virat in mig i täcket som en liten burrito, underbart. Spelade in en video till er för en stund sen också :) Lönen kom in så perfekt på kontot imorse så jag bjöd älsklingen på middag på stan förut, har shoppat och planerat lite för vad jag vill fixa till med mitt utseende, kan sluta precis hur som helst, haha ;D Nu blir det sleepytime, har 100 aktiviteter att göra om ett par timmar. Puss!

Love this

73 Loves

Nattens vip :*

Wednesday 25 February 2015, 03:20

Jag saknar att duscha varmt!!! Vi älskar våran lägenhet som fan men när det kommer till duschen... Nu går det inte att få vattnet mer än LJUMMET på sin höjd. I 2 minuter är det nog fingervarmt, medans resterande duschtid spenderas i kyla, haha.
Jaja, det får lösas imorgon på något vis.

Vi hörs imorgon, puss och godnatt :)

Love this

46 Loves

Tisdag :)

Tuesday 24 February 2015, 16:40

Hellu :) Nu har jag äntligen fått tummen ur och varit iväg till Walk the line och snackat med Lars om hur jag vill ha min kommande tatuering, är så nyfiken på att se vad han skissar upp. En månad kvar nu, tiden går så jävla fort och jag är redan nervös. Men han är grym så det lär bli bra :)

Nu ska jag iväg till gymmet och köra ben, har noll ork och motivation men bara man kommer över tröskeln att släpa dit sin trötta röv så brukar det gå bra.
Vi hörs senare :*

Love this

69 Loves