Carolinem

Caroline Martinsson

Följ min vardag som dansare och modell! Delar med mig av plåtningar, resor, mitt privatliv och galet heta bilder på mig och mina vänner ;) Kontakt: Sbcaroline@hotmail.com Instagram: Carolinemartinsson

Booty <3

14 hrs ago

Gillar belysningen i hallen, ger ett lite porrigt sken åt min rumpa, eller vad säger ni? ;) #scandalass
Love this

15 Loves

Right now om camvikings

Tuesday 28 October 2014, 23:59

Ny het outit varje kväll på camvikings! :* Gillar ni stövlarna? #sexyass #blonde #tease
Love this

49 Loves

Helt naken och inoljad framför dig

Monday 27 October 2014, 05:42

Eftersom det är Halloween nu i dagarna så tänkte jag köra ett nytt tema varje kväll på camvikings, kan bli riktigt kul :)
Så som vanligt får ni gärna mejla mig (sbcaroline@hotmail.com) om ni vill se någon speciellt outfit, kanske just ditt önskemål kommer med nu i veckan ;)

Tills dess så får ni en video på vad jag gör just nu. Ska hoppa in i duschen och tvätta av mig all olja och the sweet smell of sex sen tar jag natten.
Puss och godnatt godingar! #sexyass #blonde #tease
Love this

43 Loves

En skön tease...

Monday 27 October 2014, 05:32

Riktigt bra kväll på camvikings! Kan verkligen inte klaga ;) Och nu strular inte uppkopplingen på mitt internet heller så det flöt på fint. Tyvärr var jag ju ensam förut men imorgon hoppas jag på kvinnligt sällskap, det ser jag fram emot.
Vem det blir får ni se då! ;) #boobs #blonde
Love this

30 Loves

Lördag :D

Saturday 25 October 2014, 23:58

Med risk för att låta som världens granny, VI HAR ÄNTLIGEN FÅTT WIFI HEMMA! Inte en dag för tidigt det. Grejen var den, att jag när jag flyttade in här hos Robin och Viktoria i somras så fanns det inget wifi, bara fast internet eller vad man ska säga - vilket innebar att jag fick ha mitt eget mobila internet inkopplat eller låna Robins dator när han inte själv använde den. Lite drygt sådär, men nu har vi iallafall wifi så att jag också kan surfa som folk. Och TV-kanaler. Det hade vi inte heller innan, eftersom ingen av dem tittar på tv. Men nu har vi hela skiten, och man slipper dryg och DYR uppkoppling :)

Första dagen på den här veckan som känns väldigt bra dessutom. Var iväg och tränade tidigare idag, slog säck, övade några tekniker osv. Efter det blev det stor sushi-middag på Happy Kitchen med familj och vänner. Skulle ha jobbat nu inatt men nu blev det inställt så då har jag tid å fixa här hemma istället! :) #sexyselfie
360624?type=blog
Love this

18 Loves