blog here
Nn Dk
Nyagirloftheweek

Caroline Martinsson

Följ min vardag som dansare och modell! Delar med mig av plåtningar, resor, mitt privatliv och galet heta bilder på mig och mina vänner ;) Kontakt: [email protected] Instagram: Carolinemartinsson

The big candy cane ;)

24 hrs ago

Mysig kväll framför camvikings efter en relativt lugn dag. Skadade mig i förrgår när jag körde ben, ofokuserad och inte tillräckligt varm var fan ingen bra kombo. Så jag har tagit det väldigt lugnt sen dess, men imorn blir det axlar och brottning på Samurang så det längtar jag verkligen efter.

Idag har jag hälsat på morsan en sväng, tog en kaffe sen åkte jag och brorsan ner till Välsviken för att kolla på julklappar. Har ni fixat allt sånt än eller väntar ni till den 23:e? Känns skönt att för en gångs skull inte va ute i sista minuten.

Imorn kan ni se mig på camvikings igen mellan 21.00 - 00.00, kommer att ha en stor stång i beredskap då också, smakprov till er med VIP kommer här ;)
Love this

42 Loves

Now on cam!

one day ago

Har haft händerna fulla hela kvällen ;)
Love this

25 Loves

Right now ;)

Tuesday 16 December 2014, 00:00

Levande ljus, en mjuk filt, iskall cherry cola och camen på :) Som ni märker har jag väldigt mysigt just nu, ni vet vart jag finns ;)
Love this

36 Loves

Natti <3

Monday 15 December 2014, 05:59

Lyckad kväll på cam inatt, hoppas ni är med imorn igen! Kör igång vid 21 så ni vet :)
Tog precis en lång dusch och ska sova nu, ska ner på stan och köpa julklappar imorgon och träna efteråt, + massa annat. Kanske brottas om jag hinner :D
Godnatt :*
Love this

54 Loves

Mysig kväll på camvikings

Sunday 14 December 2014, 23:59

Hej babes! Tredje advent idag, firar ni det på något speciellt sätt? Själv sov jag sött halva dagen, innan det var dags att fixa sig och åka iväg till svärisarna på fika. Tog med cake pops som jag gjorde igår, och så gjorde vi kola/knäck och pepparkakor hos dom. Sen fick jag en försenad födelsedagspresent av dem som jag kanske visar senare om jag får ngn bra bild på den, så jävla underbara! Man är så lyckligt lottad.

Hoppas att ni andra också haft en fin dag, nu ska jag fortsätta mitt mys i sängen framför camen, som ni ser njuter jag för fullt här ;) Logga in om ni vill vara med och mysa :*
Love this

36 Loves