Stina_wengler-edited-_mg_6751-5616x3744px

Stina Wengler

Glamourmodell från Stockholm. Här får ni följa min vardag fullt med roliga värdinnejobb, fotografering och massa annat. För kontakt: Stiina_08@hotmail.com

Fredag 24 Oktober

one day ago

Heej :)

Alltså.. Jag vaknade halv 7 imorse av ett sms och sen dess har jag varit vaken.. Somnade vid 3 så är sjuuukt trött men kunde inte somna om. Men det är bara bra så jag kan somna inatt, så jag är pigg och taggad imorgon när vi ska fira min syster som fyller 20 år :D

Nu har jag precis färgat håret och ska ner till systemet och köpa lite dricka till imorgon. Sen iväg och köpa lite grejer på stan och sen solduscha. Och sen ikväll blir det middag med släkten ute i haninge, men det är inte fören 19 ikväll..

Såå det är planerna idag :) <3 #sexyselfie
360495?type=blog
Love this

14 Loves

VIDEO ;)

2 days ago

#tease
Love this

95 Loves

Torsdag 23 Oktober

2 days ago

Hej hur mår ni? :)

Själv mår jag helt okej.. Har precis snyggat till mig lite och tänkte gå ner på stan strax, för lönen kom idag haha.. Så måste bl.a leta efter en present till min syster och sen kanske kolla runt lite också.

Senare ikväll, runt 19 tiden så ska jag åka iväg till Frihamnen för att gå på Hellenius Hörna med familjen, ska bli såååå kul! ÄLSKAR David Hellenius, så himla rolig.


Men nu först ska jag betala lite räkningar!! Hörs senare, pusspuss <3 #sexyselfie
360367?type=blog
Love this

34 Loves