blog here
Nn Dk
Header

Stina Wengler

Kontakt: [email protected] - Instagram: Stinawenglermodel

Natti natti ;)

12 hrs ago


Avslutar kvällen med en härlig bild ;)

Love this

22 Loves

Önskebilder från plåtning.

20 hrs ago


Fick ett gulligt mail av en kille som gillar en speciell bild väldigt mycket och undrade därför om jag hade fler bilder från den plåtningen. Och om jag hade det så ville han gärna att jag skulle lägga upp dom i bloggen.


Så här kommer några stycken från den plåtningen. Denna plåtning är 2 år gammal :)
378841?type=blog
378842?type=blog
378843?type=blog
378844?type=blog
378845?type=blog
378846?type=blog

Love this

20 Loves

MÅNDAG 2 Mars

22 hrs ago


GOD MORGON :)

Hur mår ni? Jag gick precis upp. Eller jag gick upp och fixade te och nu ligger jag i sängen igen med téet haha! Det är sååå stökigt inne i köket så vill inte ens sitta vid köksbordet! Ska kolla sista avsnittet av serien The Bible som jag kollar på och dricka upp mitt té och sen gå upp och storstäda.. Måste hitta en ny serie nu också att kolla på, jag tror jag ska kolla med andra religioner om dom har serier/filmer också om hur religionen kom till för jag tycker det här med religion är sååå himla intressant!

Jag har verken hundar eller Chrille här idag så som sagt, storstädning står på schemat och sen tror jag att jag ska dra iväg och sola med Mickan! Ni vet min pappas sambos dotter som jag hängde med mycket förut? Vi vart ju osams och har inte pratat på flera månader men vi ska försöka att ta upp vänskapen igen och glömma allt det gamla.


I Lördags var jag ute. Förade här hemma med Anna och Chrille, sen åkte vi in och mötte upp en killkompis och Mickan och hennes kompis. Vart som vanligt en sväng till Ambassadeur och sen till Marquise. Det var en super bra och rolig kväll! Igår dock mådde jag inte lika bra ;) Låg i sängen heela dagen fram till 18 ungefär, då vart det en lååång promenad, förbi Maxi, hem och laga mat och sen låg vi bara i soffan och åt godis och skit hela kvällen hehe!


Jag och Chrille i Lördags :)
378830?type=blog

Love this

5 Loves