Stina

Stina Wengler

Kontakt: [email protected] - Instagram: Stinawenglermodel

VIP

2 hrs ago

💕

Love this

50 Loves

Sola och bada <3

8 hrs ago


God morgon :)
Jag ska alldeles strax ivĂ€g och sola och bada med Chrille och hundarna. Det Ă€r 30 grader ute just nu! SÅ underbart!!!

Ha en bra dag <3
419839?type=blog

Love this

8 Loves

Onsdag 1 Juli

22 hrs ago


Hej.

Hoppas det Àr bra med er :) Med mig Àr super! Börjar Àntligen mÄ bÀttre. Fortfarande huvudvÀrk men inte alls lika mycket, och mitt illamÄende börjar ocksÄ försvinna.

Började dagen med en promenad tillsammans med pappa och hundarna bort till djuraffÀren. Sen vid 16 sÄ mötte jag uppe mamma och Äkte ivÀg till Södermalm och gÄ pÄ Tui-Na massage. Tui-Na massage kan man beskriva som en kinesisk medicinsk massage med akupressur. Hon tryckte jÀtte hÄrd lÀngst hela min ryggrad och i nacken, det gjorde sÄÄÄ ont! Efter massagen sa hon att jag var jÀtte spÀnd och inte hade nÄgon vÀtska i ryggraden, som man tydligen ska ha.. SÄÄ jag skulle behöva gÄ dit en gÄng i veckan en tid framöver.

Har precis vart och handlat till middagen och ska strax ut med hundarna en liten runda.


Ha en bra kvÀll <3
419733?type=blog
419734?type=blog

Love this

11 Loves

Tisdag 30 Juni

2 days ago


Hej.. FörlÄt för den super dÄliga uppdateringen dom senaste dagarna men jag har varit sÄ himla sjuk, eller Àr fortfarande men nu Àr lite bÀttre iallafall.

Var pÄ akuten för nÄgra dagar sen för jag hade jÀtte ont i huvudet och mÄdde illa. Men blodtesterna visade ingenting sÄ jag fick starka tabletter för huvudvÀrken plus tabletter för magen (jag har magkatarr sÄ den Àr super kÀnslig) Men sen igÄr fick jag jÀtte ont i bihÄlorna ocksÄ sÄ gick till vÄrdcentralen idag och det visade sig vara bihÄleinflammation sÄ jag fick tabletter för det och vart skickad till röntgen, sÄ nu vÀntar jag pÄ svar dÀrifrÄn. Och imorgon ska jag ivÀgpÄ kinesisk medicinsk massage och akupressur haha, sÄ fullt upp med lÀkarbesök!


Men idag har jag som sagt nÄtt lite lite bÀttre.. SÄ efter jag var klar hos lÀkaren sÄ har jag och mamma hÄllt pÄ och rensat hÀr hemma eftersom det bara Àr en mÄnad kvar tills jag flyttar :D

Nu Àr jag dock heeelt slut och har slÀngt mig i soffan. Vi hörs imorgon, pusspuss <3
419517?type=blog

Love this

15 Loves