Stina_wengler-edited-_mg_6751-5616x3744px

Stina Wengler

Glamourmodell från Stockholm. Här får ni följa min vardag fullt med roliga värdinnejobb, fotografering och massa annat. För kontakt: Stiina_08@hotmail.com

Torsdag 18 september

7 hrs ago

Hallå där

Hoppas ni haft en bra dag :) Min dag startade sjuukt segt. Var bara hemma och degade som fan, fick verkligen ingenting gjort av det jag hade tänkt haha! Aja, runt 16 tiden drog jag iallafall till Årsta dal för ett besök hos PerfectBeauty.nu. Idag var det dags för en ny spraytan, så man är brun och fräsch till helgen ;) Jag har verkligen fastnat för att spraytana mig nu hehe, det är typ det bästa jag har börjat med. Förut solade jag ju väldigt mkt, men jag måste börja tänka på rynkor och så haha, tycker det är så ofräsch när man ser alla äldre som har solat för mkt när dom var unga. Så då är det mkt bättre att börja med spraytan istället (Y)
Efter det drog jag och min syster till Haninge centrum för att möta upp pappa och äta middag, och sen vart det lite shopping också.. Som varje dag haha..

Kom precis hem, så dricker lite té nu och kollar tv och ska strax sätta mig inne på camvikings :)

Ha en bra kväll <3
355921?type=blog
Love this

8 Loves

VIDEO ;)

13 hrs ago

Love this

65 Loves

God morgon <3

15 hrs ago


Hoppas ni har sovit gott :)
Jag hade en kompis över inatt som drog till jobbet för en liten stund sen, så nu sitter jag här som vanligt med mitt té ;) Dumt att ändra en vana lixom! Sitter och lyssnar på musik och kollar skor just nu men ska strax försöka ta mig upp ur soffan och göra lite vettigt hehe.. Behöver fixa massa material till bloggen bl.a då jag fått in massa förslag, hoppa in i duschen, äta "frukost" och sen dra på spraytan.. Så ser min dag ut än sålänge.. Och sen ikväll kommer jag online på camvikings :)

Ha en bra dag, puss sålänge <3 #sexyselfie #brunette
355855?type=blog
Love this

18 Loves