blog here
Nn Dk
Header

Stina Wengler

Kontakt: [email protected] - Instagram: Stinawenglermodel

VIDEO ;)

16 hrs ago

Love this

39 Loves

lördag 20 december

21 hrs ago

Hejhej :)

Allt bra? Inte här :( Är sååå bakis haha. Var hemma med syster och Chrille och förade.. Anna skulle egentligen inte ens med men hon hade haft så mycket på jobbet så behövde lite alkohol, vilket gjorde henne festsugen sååå fick med henne ut endå ;) haha..
Såå, vid 1 tiden tog vi en taxi in till Ambassadeur, mötte upp alla Chrilles kompis och hängde där till typ halv 4 då vi drog vidare till Marquise tills det stänger kl 5. Alla vi 3 var såååå jävla fulla!! Vi gick inte ens med varann hem från bussen.. Anna gick först, 100 meter bakom kommer jag, och 100 meter bakom mig kom Chrille haha! Sen tokdäcka vi kom hem! Såååå fulla!
Men det var en riktigt rolig kväll faktist och alla var på super bra humör så jag hade jätte kul :D


Idag dock är det inte lika kul.. Så bakis så det känns som jag ska dö. Huvudvärk som fan, skakis och SÅ hungrig. Har ätit frukost, men det hjälpte ingenting.. Idag är en såndär bakis dag jag bara skulle kunna äta hela hela tiden haha.

Så ikväll blir det lugnt.. Hade tänkt gå ut idag också för Chrille spelar på Magenta och kanske Marquise, men jag stannar hemma.. Pallar verkligen inte :P
Ska dessutom julbaka imorgon så vill vara pigg då hehe!
368148?type=blog
368149?type=blog
368150?type=blog
Love this

11 Loves

Weet t-shirt video ;)

2 days ago

Love this

40 Loves