blog here
Nn Dk
Header

Stina Wengler

Kontakt: [email protected] - Instagram: Stinawenglermodel

GOD KVÄLL ❤️

14 hrs ago

God kväll :)

Har ni haft en bra dag? Min har varit sååå lugn! Har som jag sa imorse mest suttit vid datorn och fixat med massa! Sen har jag mött upp mamma en stund, och aa busat med hundarna typ hehe.. Eller jag har varit och solat också. Riktigt skönt var det, var sjuuukt länge sen jag solade! Vill inte sola så mkt, pga rynkor m.m meeen jag känner mig så ful och ofräsch när jag är blek så var tvungen hahah.. Dumt att man har ett solarium 100 meter från dörren!!

Så nu har jag precis ätit en super god böngryta med potatisstomp och nu ska jag ut på en lång och skönkvällspromenad med hundarna, behöver verkligen det efter all tid framför datorn idag. Sen vid 22 kommer Chrille, han skulle egentligen ha sovit hemma idag men eftersom Anna inte är hemma så ville jag inte vara själv :)


Vi hörs imorgon, pusspuss <3
Love this

49 Loves

VIDEO

17 hrs ago


Tryck på "älskar detta" om ni gillar den ;)

Love this

110 Loves

Torsdag 29 Januari

20 hrs ago

Hej på er :)

Ush vad jag är seg idag.. Jag och Chrille gick upp runt halv 11, åt frukost och så och sen åkte han till jobbet och jag tog en liten snabb promenad med hundarna. Nu har jag suttit framför datorn i sen halv 12 för att kolla lägenheter, skriver in mig på olika sidor och bla bla..
Så nu är jag SÅ trött i ögonen och har ont i ryggen haha! Så nu ska jag nog ta en liten paus från datorn en stund, känner att mina ögon behöver vila hehe.


Idag ska jag göra nada.. Ville ta en långpromenad och åka till centrum med min syster men hon kunde inte. Så får ta en långpromenad själv, och skiter nog i centrum, tråkigt själv.. Så blir väl att fortsätta umgås med min kära dator, och hundarna såklart :)
373893?type=blog
Love this

15 Loves