blog here
Nn Dk
Fb img 1422496397005

Denise Fagerberg

Location

Göteborg

Följ min blogg för daglig uppdatering med heta bilder och videos ;) Skriver mycket om min träning/kost också! Om ni vill boka mig på event,värdinna & fotograferingar osv kontakta mig

  • Followers
     483 Followers
  • Info
     Scandalbeauties girl since 2014

tränade ben i klack <3

11 hrs ago

fick hem dessa sexiga klackar häromdagen :) de måste jag ha med i en vip video någon gång! asså jag älskar verkligen klack skor.. får aldrig nog av de!! då menar jag sexiga klackar inte sånna mormor style eller så.. men tror de de flesta tjejer tänker likadant ;)

Love this

11 Loves

video

11 hrs ago

godnatt säger jag nu längtar efter min säng.. körde ett bra ben o rumpa pass idag! har inte tränat det på över en vecka så det var skööönt :)
imon blir det o packa resväskan för på söndag åker jag och vicki till thailand :D kommer inte packa så över drivet mycket för vill köpa kläder därnere. hoppas på att man kan bada med delfiner eller iallafall se delfiner det hade vart kul!!

lägger upp en lång ass video.. ;)) puss o godnatt.

Love this

17 Loves

Vip

one day ago

har inte orkat bloggat på typ 1-2 dagar för har vart helt sliten sen helgen så behövde vila och samla på mig energi.. så har haft en hel dag I sängen idag bara. Så skönt! :)Vip Bilderna förklarar vad jag vill ha där just nu.. ops ;)

Love this

30 Loves

twerk video på mig och vicki ;)

Tuesday 24 February 2015, 03:24

denna video spela vi in sist med scandalbeauties plåtningen.. you like?

Love this

42 Loves

Mina Tankar Just Nu

Monday 23 February 2015, 23:19

Det är sjukt att jag snart fyller 21 år.. den 4 mars. usch gillar inte den känslan att allt bara går utför för mig just nu. Är vuxen inte tonåring även fast jag fortfarande känner mig ung och busig ;) fast det klart att jag har min "mogna sida" med. Men jag är sån som person. Så kan inte ändra mig själv bara för min ålder lixsom. Jag skulle behöva en bae i mitt liv som ger mig stabilitet och trygghet. Det skulle vart något! Jag är en mer mysig skön förhållande tjej egentligen.. har mycket känslor och kärlek att dela med mig av hehe. Känns som detta inlägg spårar ut nu känner jag så slutar skriva hahah.Får man någon present av mina läsare/vip kunder till min stora dag?;) <3
377884?type=blog

Love this

24 Loves