Image

Denise Fagerberg

Location

Göteborg

Följ min blogg för daglig uppdatering med heta bilder och videos ;) Skriver mycket om min träning/kost också! Om ni vill boka mig på event,värdinna & fotograferingar osv kontakta mig

vip video - långt inlägg :)

14 hrs ago

Godnatt säger jag nu.. imon blir det att fixa fransar och vaxning & träning ofc!! alltid något skönhetsfix varje dag haha! men man ska ta hand om sitt yttre. det är viktigt :)
och på torsdag ska jag o vicki till sthlm. jag ska på en konsultation sen efter de ska vi fotas ihop! vad det blir för bilder får ni se :D de kommer bli riktigt bra känner jag på mig! temat ska vara sött/gulligt med mycket färger och tryck typ. känner för något annorulnda än vad jag har fotas i förut. Men oavsett vad jag sätter på mig så kommer det se porrigt ut i mina 1500 cc bröst ;) vi kommer även fota lite vip matrial till er också.

men det kommer bli nice.. länge sen man var i sthlm faktiskt! älskar sthlm, synd att det är så svårt o hitta boende bara. skulle lätt kunna tänka mig och bo där. när man har bott i göteborg hela sitt liv så börjar man tröttna på denna staden! mest folket jag stör mig på.. jag kan knappt åka buss längre. det är alltid någon som ropar på mig eller försöker prata med mig. det har hänt en del gånger att ''förorts'' blattar säger elaka saker, de har ingen respekt alls. Jag har iallfall tappat all min respekt för dom. Efter allt de jag har gått igenom. man kan säga att jag är emot den typen av människor.. det är dom som har gjort att jag hatar dom. just för det oftast är dom som är äckliga mot mig. Häromdagen var det en utländsk (eller vad man nu säger) kille på samma vagn som mig, o han visste vem jag var. så skrev han till min facebook för han trodde jag skulle svara. vilket jag inte gjorde. sen när jag gick av så skynda jag mig ut för jag visste att han följde efter mig.. så vände jag mig om samtidigt som jag gick. så såg jag att han filma mig bakifrån, alltså på min röv. asså jag tycker sånt här är så jävla obehagligt. att han är så desperat o springer efter mig och filmar. Sånt här har gjort att jag nästan aldrig går i stan själv längre. För jag kan inte vara ifred. lixsom ska jag inte kunna gå i shorts och något linne till sommaren utan att oroa mig över att dessa människor kommer hålla på. och att någon glor det ärr inget jag stör mig på. Men när folk ropar mitt namn, frågar efter mitt nr/om jag vill följa med de hem/tar smyg bilder/tutar från bilar o frågar om jag vill åka med och massa andra saker som jag inte ens vill skriva ner för det är så vidrigt.
fattar inte varför jag skriver detta.. det bara blev så. kände att jag behöver skriva det här för det är något som påverkar min vardag. Då jag är ute mycket och jag är trött på att höra allt detta. Men aja detta har inget med vip inlägget och göra haha, hoppas ni gillar videon iaf ;)
ska sova nu puss puss

Love this

53 Loves

VIP-plåtning

24 hrs ago

Vad tycker ni om bilden ihop med Vicki? Från vår bondage plåtning :) det blev en massa porriga bilder kan jag säga;) men denna var nog min favorit av alla.. Vi jobbar så bra ihop så därför blir de flesta bilder vi tar ihop bra. Finns ingen annan än min babe Vicki som man känner sig så bekväm med oavsett vad typ.

Love this

29 Loves

vip

one day ago

jävla grannar som kommer och stör mitt i videon.. hahah beklagar att mitt avslut i videon inte var det bästa. fan att de ska komma o störa just när man gör sitt jobb.. ni skulle sätt deras min när jag öppnar dörren med en tight liten topp xD hann inte ta på mig något annat då jag var stressad och öppna dörren.. men aja
laddar upp en till vip sen!

Love this

36 Loves

vip

one day ago

fick ett önskemål av en vip kund.. så denna video är till dig :) pussss

Love this

48 Loves

vip

Friday 22 May 2015, 17:28

Har fått bilderna från plåtningen nu, så kommer lägga upp de under veckan :D ska nog ändra min bakgrund och omslagsbilden till någon av de nya bilderna. tråkigt och ha samma bakgrund.. kan högst ha samma i ett halvår. förstår inte de som aldrig byter tema på bloggen.sjukt boring ju. iallfall hoppas ni gillar veckans gilr of the week :) nu ska jag till gymmet och pumpa lite
Ha en bra fredag alla <3

Love this

62 Loves